Cristex -  impermeabilizare beton romana english

Cristex

Voltex este o membrana hidroizolatoare de inalta performanta avand o structura stratificata pe baza de bentonita de sodiu naturala si geotextile speciale.

 

Bentonita de sodiu, avand o permeabilitate extrem de scazuta si o capacitate deosebita de a-si mari volumul in contact cu apa, este incapsulata intre doua straturi de geotextil, unul tesut, celelalt netesut, printr-o tehnologie speciala de intertesere.

 

Membrana rezultata este extrem de rezistenta, are o grosime uniforma si o expandare egala si controlata, fiind totodata protejata de actiunea factorilor atmosferici si de posibile deteriorari in conditii de santier.

 

Dupa realizarea lucrarilor de umpluturi si compactari membrana Voltex se hidrateaza, bentonita tinde sa expandeze si formeaza un strat impermeabil, monolitic, fara rosturi, fara compusi organici volatili.

 

Sistemul Voltex se instaleaza practic in orice conditii climatice, pe beton proaspat decofrat, adesea direct pe pamant compactat, dovedindu-si inalta performanta in intreaga lume, atat la proiecte noi cat si la lucrari de remediere, la toate tipurile de constructii.

 

Produsele principale ale sistemului:

 

  • Membrana bentonitica Voltex sau Voltex DS
  • Mastic bentonitic - Bentoseal
  • Profil de etansare pentru rosturi tehnologice - Waterstop RX
  • Mortar bentonitic - Bentogrout
Membrane bentonitice Voltex


Profil de etansare bentonitic


Proiecte cu Voltex - Ianuarie 2011